Право да знаеш е цитиран во следниве медиуми:

http://www.mkd.mk/96434/makedonija/vo-osnovnite-uchilista-za-10-godini-pomalku-duri-46-500-ucenici

http://a1on.mk/wordpress/archives/175764

http://sky.mk/index.php/republika/20775-opshtina-gevgelija-so-najmal-rast-na-budjetskite-prihodi-po-glava-na-zhitel-vo-rm

http://a1on.mk/wordpress/archives/69718

http://a1on.mk/wordpress/archives/70371

http://sky.mk/index.php/republika/4122-resen-e-najatraktivnoto-mesto-za-doseleni-od-stranstvo

Share

Youtube Видео

Општини со најголем буџет    

Повеќе видеа »

Facebook

 

Анализи

 

Анализи на објавените податоци на порталот

Повеќе анализи »

Вести

 

     Новости             

Повеќе »

Останати Анализи

 

Анализи од други граѓански организации

Повеќе »

Scroll to top