На територијата на Република Македонија во периодот од 2008 до 2014 од 35 видови за кои се води евиденција, регистрирана е позитивна бројна состојба на 32 видови дивеч.

 

Анализата е изработена од А1он

Податоците се превземени од Државниот завод за статистика

Содржината на оваа анализа е одговорност на МОСТ и не ги одразува секогаш погледите и ставовите на донаторите

Share

Youtube Видео

Општини со најголем буџет    

Повеќе видеа »

Facebook

 

Анализи

 

Анализи на објавените податоци на порталот

Повеќе анализи »

Вести

 

     Новости             

Повеќе »

Останати Анализи

 

Анализи од други граѓански организации

Повеќе »

Scroll to top