На територијата на Република Македонија училишното ѕвонче го означи почетокот на учебната 2015 година во вкупно 132 средни училишта на територијата на 47 општини.

Анализата е изработена од Фросина Антоновска, Институтот за мас медиуми, едукација и комуникација

Податоците се превземени од Државниот завод за статистика

Содржината на оваа анализа е одговорност на МОСТ и не ги одразува секогаш погледите и ставовите на донаторите

Share

Youtube Видео

Општини со најголем буџет    

Повеќе видеа »

Facebook

 

Анализи

 

Анализи на објавените податоци на порталот

Повеќе анализи »

Вести

 

     Новости             

Повеќе »

Останати Анализи

 

Анализи од други граѓански организации

Повеќе »

Scroll to top