Новости

Кога последен пат сте купиле нови чизми или капут? Колку можете да си дозволите ручек или вечера во ресторан, барем еднаш неделно? Бевте ли на годишен одмор годинава?

Повеќе...

Според најновите податоци на Државниот завод за статистика во последното тромесечје за 2016 фрапантно е намален бројот на патници во железничкиот сообраќај за 46,6% во споредба со идентичниот период лани.

Повеќе...

Намалување на природниот прираст на населението во споредба со претходните години регистрираше Државниот завод за статистика во третото тримесечје.

Повеќе...

Youtube Видео

Општини со најголем буџет    

Повеќе видеа »

Facebook

 

Анализи

 

Анализи на објавените податоци на порталот

Повеќе анализи »

Вести

 

     Новости             

Повеќе »

Останати Анализи

 

Анализи од други граѓански организации

Повеќе »

Scroll to top