Analizë

Në kuadër të Projektit: “Qytetarë të përfshirë për një Kuvend të përgjegjshëm dhe transparent”, Asociacioni Qytetar MOST sot e publikoi Raportin e Dytë për Monitorimin e Punës së Kuvendit të RM. Objekt i këtij Raporti është Seanca Konstituive e Kuvendit, përkatësisht analiza e fjalimeve të deputetëve dhe analiza e mënyrës me të cilën kryesuesi i Seancës Konstituive e ka udhëhequr të njëjtën.  

Leggi tutto...

Qëllimi i projektit “Qytetarë të përfshirë për një Kuvend të hapur dhe transparent” është përmirësimi i punës së Kuvendit përmes përfshirjes së qytetarëve në debate informative për rolin e Kuvendit dhe reformat zgjedhore. 

Leggi tutto...

Imigracioni dhe emigracioni janë dukuri që kanë ndikim të rëndësishëm në jetën shoqërore dhe planifikimin e politikave sociale.

Leggi tutto...

Youtube video

 Komunat me buxhet më të lartë në vend

Më shumë video »

Facebook

 

Analizë

 

Analiza e të dhënave të publikuara në portal

Më shumë analzi »

Lajm

 

    "Të drejtë për të ditur" LAJM      

Më shumë »

Analizë tjera

 

Analiza nga organizata të tjera qytetare

Më shumë »

Scroll to top