Qëllimi i projektit “Qytetarë të përfshirë për një Kuvend të hapur dhe transparent” është përmirësimi i punës së Kuvendit përmes përfshirjes së qytetarëve në debate informative për rolin e Kuvendit dhe reformat zgjedhore. 

Raport nga Indeksi i përgjegjësisë, transparencës dhe produktivitet të Kuvendit të RM-së

Metodologjija

Përmbledhje

Share

Youtube video

 Komunat me buxhet më të lartë në vend

Më shumë video »

Facebook

 

Analizë

 

Analiza e të dhënave të publikuara në portal

Më shumë analzi »

Lajm

 

    "Të drejtë për të ditur" LAJM      

Më shumë »

Analizë tjera

 

Analiza nga organizata të tjera qytetare

Më shumë »

Scroll to top